SELKO- hankkeessa selvitetty

SELKO-hankkeessa, on rohkeasti otettu eri alojen opiskelijat mukaan kehittämään Turun seudun yrityspalveluita.  Opiskelijaryhmät lähestyvät yrityspalveluiden haasteita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun ja omien opintoalojensa näkökulmasta. Tämä laajentaa tuntuvasti näkökenttää myös palveluiden käyttäjien osalta.  Yrityspalveluiden käyttäjiä tulee myös eri alojen opiskelijoiden tulevista omista yrityksistä. Opiskelijat tuovat tuoreita näkökulmia ja ideoita tulevaisuuden yrityspalveluiden kehittämiseen oppien itse samalla yrityspalveluista ja yrittäjyydestä.

SELKO-hankkeeseen liittyvät tehtävät on laadittu kunkin ryhmän opetussuunnitelman mukaisiksi yhdessä opintojakson opettajien kanssa.  Osa toimeksiannoista perustuu asiakasyritysten havainnointiin tai haastatteluun, osa taas yrityspalveluiden tai nettisivujen käytön helppouteen, löydettävyyteen tai näkyvyyteen, myös uusia tulevaisuuden visioita ja strategioita on määritelty. 

 

Opiskelijoita on toistaiseksi ollut kehittämässä Turun seudun yrityspalveluita Turun ammattikorkeakoulun muotoilun, kirjasto- ja tietopalvelualan koulutuksesta sekä ammattikorkeakoulun monialaisesta projektipajasta, Turun kauppakorkeakoulusta, Yrkeshögskolan Novian ja Turun ammattikorkeakoulun ylemmästä amkista, monialaisesta Inno58 –innovaatioleiristä, jossa oli Turun ammattikorkeakoulun, Åbo Akademin ja Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoita. Mukana on ollut myös kansainvälinen näkökulma Turun AMK.n, Turun kauppakorkeakoulun sekä Åbo Akademin ulkomaalaistaustaisten opiskelijoiden myötä. Opiskelijoita on osallistunut myös useisiin julkisten, yksityisten ja kolmannen sektorin yhteisten kehittämistyöpajojen organisointiin.

 

 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • Google+ Clean

© 2023 by ​BUSINESS​ CONSULTING.  Proudly created with Wix.com

SELKO- Muotoiluajatteluun pohjautuva osallistavan kehittämisen toimintamalli

 

SELKO-hankkeen tavoitteena on kehittää avoin ja käyttäjälähtöinen yrityspalvelukokonaisuus Turun seudulle hyödyntämällä muotoiluajatteluun pohjautuvaa osallistavaa kehittämistä.  Uusi yrityspalvelukokonaisuus käsittää kunnan, valtion ja yritysten tarjoamia palveluja, joiden tulee näyttäytyä asiakkailleen helppona ja selkeänä palveluvalikoimana - niin aloittaville kuin toimivillekin yrityksille.

SELKO-hanke/6Aika  Avoin osallisuus ja asiakkuus

Projektipäällikkö Pekka Stenfors 

Puhelin +358 40 355 0537
pekka.stenfors(at)turkuamk.fi

Sisältövastaava Päivi Katajamäki

+358 505 985 914

paivi.katajamaki(at)turkuamk.fi

SELKO-hanke
 
Yhteystiedot