SELKO- hankkeessa selvitetty

SELKO-hankkeessa jatketaan vuoden 2017 aikana yrityspalveluiden kehittämistä opiskelijaryhmien kanssa.  Opiskelijaryhmät tarkentavat aiemmin ideoituja palveluita sekä niiden selkeää tarjontaa yritysasiakkaille.

Lupakäytännöt eri aloilla

Turku Science Parkin toimialueen kuntien lupakäytäntöjä

Tehtävänä on ollut kartoittaa Turun alueella eri alojen yrittäjien tarvitsemia lupia ja lupakäytäntöjä eli mistä lupia haetaan.

Tavoitteena on saada kirjattua konkreettiset viranomaiset osoitteineen ja nettilinkkeineen. Kartoitettuja aloja ovat kampaamot, kosmetologit,  pedikyyrit, manikyyrit, erilaiset sosiaalialan palvelut, fysioterapia ja elintarvikkeiden maahantuonti.

 

Ohjaaja; Lauri Pietikäinen, kirjasto- ja tietopalvelu, Turun amk

Ina Antell, Milla Bergström, Minna Bäckroos, Salla Haapio, Maria Farrand, Otto Kaunisto, Antti Klimoff, Mikko Liimatainen, Juha Liukkonen, Ilari Martti, Emilia Melasuo, Aino-Stina Nieminen, Hanna Nieminen, Antti Nyqvist, Anna Rantala, Leevi Rinne, Oskar Rosengren, Jarno Ruohonen, Tuomo Uusitalo, Riikka Vartiainen

Chat-palvelun kartoitus

Chat-palvelun kartoitus

Chat-palvelua on asiakkaiden puolelta toivottu yrityspalvelujen nettisivuille. Tässä selvitystyössä on benchmarkattu eri chat-palveluita, niiden käytettävyyttä ja sosiaalista presenssiä. Näiden pohjalta on tehty ehdotuksia Turku science Park Oy:n chat-palvelun pohjaksi. 

Opiskelija-assistentti Antti Nyqvist

Markkinointipaketti

Markkinointitietopaketti yrittäjille

Aloittavilta yrittäjiltä on tullut toiveita saada tiivistettyä tietoa markkinoinnista.  Tämä tietopaketti markkinoinnista on toteutettu palvelumuotoilun prosessien pohjalta, ja suunnattu aloittaville yrityksille Turun seudulla. Liitteenä on koko tietopaketti sekä lyhennelmä siitä. Paketti on  englanniksi.

Ohjaaja; Päivi Katajamäki, Business Administration, Leadership and Service Design, Turun amk, Novia

Johan Blomqvist

Palvelumuotoilua yrittäjille

Palvelumuotoilua yrittäjille

Yrittäjillä on ollut tarvetta saada matalankynnyksen palveluna tietoa palvelumuotoilusta. Opiskelijaryhmä kehitteli myytäviä palvelupaketteja, joilla asiakasymmärrystä ja palvelua voidaan kehittää.

Hankeessa tehtiin myös YouTube-videoita, joissa esitellään 10 palvelumuotoilun menetelmää palvelujen parantamiseksi  

Hyödynnä palvelumuotoilijaa: Janni Inkinen, Erika Sumina, Mira Östlund, Turun AMK

Videot: opiskelija-assistentti Ville Aro, Turun AMK

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • Google+ Clean

© 2023 by ​BUSINESS​ CONSULTING.  Proudly created with Wix.com

SELKO- Muotoiluajatteluun pohjautuva osallistavan kehittämisen toimintamalli

 

SELKO-hankkeen tavoitteena on kehittää avoin ja käyttäjälähtöinen yrityspalvelukokonaisuus Turun seudulle hyödyntämällä muotoiluajatteluun pohjautuvaa osallistavaa kehittämistä.  Uusi yrityspalvelukokonaisuus käsittää kunnan, valtion ja yritysten tarjoamia palveluja, joiden tulee näyttäytyä asiakkailleen helppona ja selkeänä palveluvalikoimana - niin aloittaville kuin toimivillekin yrityksille.

SELKO-hanke/6Aika  Avoin osallisuus ja asiakkuus

Projektipäällikkö Pekka Stenfors 

Puhelin +358 40 355 0537
pekka.stenfors(at)turkuamk.fi

Sisältövastaava Päivi Katajamäki

+358 505 985 914

paivi.katajamaki(at)turkuamk.fi

SELKO-hanke
 
Yhteystiedot